Virtualna galerija

 
 
Generative art
Zgodovina umetnosti – EKSPRESIONIZEM
BIO – o bienalu, pa tudi o bienalu
 

 
Ninja the Assassin III.
Ninja the Assassin II.
Ninja the Assassin I.
 
 
Tračnice
Tečaj za sprejemni izpit ALU - VK
Zaslonka in zaklop v fotografiji
Smola pa taka
Virtual Dub za popolnega začetnika
 
 
3delavnica like a Phoenix (16)
Iščem sodelavca za obl. delo na Word Pressu (0)
Materiala v Cinema 4D (3)
Artist media tool - sprayer (1)
iOS razvijalci (0)
iščem oblikovalca za sodelovanje (0)
Združevanje pdf datotek (1)
Prodam polprofesionalni skener/optični čitalec Microtek ScanMaker i700 z ICE tehnologijo. Format: A4+ Optična resolucija: 4800 dpi Priklop: USB 2.0 in (0)
ALU (1)
Vrsta plačila (12)
Število obiskov:
199.953


 
 NAGRAJENO DELONAGRAJENO DELO

 

 
 

 
 

3delavnica FB skupina

 

 
Sobota 27. september 2003, Lovska koča Begunje pri Cerknici na Notranjskem ob 15.00 uri
3Dsrečanje'03 v čast 1000000. obiska 3Delavnice
No, sedaj že praktično tradicionalno prirejamo 3Dsrečanje, na katero vabimo vse uporabnike našega portala. Letos bo to še posebej svečana in zabavna prireditev, saj smo doživeli 1000000. obisk.
Zabavno, rekreacijsko, ustvarjalno, družabno srečanje bo v divjini notranjskih gozdov. Oglejte si načrt lokacije. Sama "trasa" bo tudi označena s 3Delavniškim logotipom, če pa se kdo kljub vsemu izgubi, bo poklical telefonsko številko 041 521 888.

trasa

Torej kratek prispodobičen oziroma slikovni opis poti:

S primorske avtoceste boste zavili na izvozu UNEC. Potem boste nadaljevali pot skozi RAKEK in tik pred CERKNICO zavili levo proti BEGUNJAM. Po prednostni cesti vas bo pot pripeljala v središče BEGUNJ, kjer boste po orientirju vaške cerkve in malo naprej vaške trgovine zavili levo in ob tovarniški mrežasti ograji na koncu le-te zavili levo na makedam. Potem pa kar smelo in pogumno (pa ne prehitro) sledite oznakam in smerokazom za lovsko kočo. Kar naenkrat (po cca 4 km) boste namreč zagledali simpatično kočo in dodelano okolico. Pa ne divjati prosim, saj so srne in jazbeci vseskozi prisotni na vseh koncih...

3Delavnica bo vsakega udeleženca pogostila s toplim obrokom in pijačo. Ker kot veste nismo profitna organizacija, bo ostalo pri teh brezplačnih dobrinah, razen če "samoiniciativno" s seboj ne prinesete tudi kakšne žoge, mreže za odbojko, piva, badmintona, pikada, klobase, kitare, vina, soka in dobre volje. Predvsem dobre volje in pa kakšne skicirke seveda. Fotografi pa kaj že....:) ?

V planu imamo torej družabne igre, skiciranje, druženje, debatiranje in nam lastne hece seveda.
Pa kakšno presenečenje tudi ne bo izostalo...

Za prevoz na kraj dogajanja se lahko medsebojno dogovorimo in si pomagamo. Če s seboj prinesete tudi spalne vreče in kakšen šotor je možno tudi prenočiti.

Pa toplo se oblecite, saj so večeri v tem letnem času na Notranjskem prav muhasti in predvsem hladni. Dežja seveda ne bomo omenjali.
Trk, trk, trk.

Zatorej iskreno vabljeni vsi 3Delavničarji na mega dogodek praznovanja 1000000. obiska med nami.

Jah seveda še to. Zaradi organizacijskih potreb vas naprošamo, da svojo udeležbo potrdite na mail.
Javite kdo ste in s kom boste prišli, če boste seveda povabili svoje boljše polovice...

Juhej in hoj za 3Delavniško zabavo...
Poročilo z dogodka za vse, še posebej tiste, ki se nam niste mogli pridružiti.

No, kakšen dan ali dva sta pa le potrebna, da se zberejo vtisi s takšnega mega dogodka kot je 3Dsrečanje. Mar ne…?
Pa hodimo po robu.
Specialna ekipa za označevanje terena in zmedeno orientiranje je že zarana odrinila na dolgo pot in vestno ter častno opravljala svoje poslanstvo.

Tehnološko dodelano zabijanje

Dobava v Arnijevem slogu

Na končni in seveda strogo skriti lokaciji so bili že na straži naši skavti, ki so odstranjevali oziroma na drugo lokacijo premeščali žerjavico, kot ostanek predhodne zabave. Torej trasirali so stezo za hojo po žerjavici. Po pricurljanju ostale predhodnice se je končno lahko pričelo najpomembnejše delo dneva. Rezanje čebule, mesa in skrivnih dodatkov za golaž, oziroma nekakšno čorbo. No vsaj na začetku smo tako mislili in zlobno predvidevali…

Sekanje najbolj izkušenega med nami

Sekljanje zelenja

Glavni šef in kuharski mojster je pričel z veslanjem po kalnem koritu. (avi 2.5MB) Pomoč s strani publike je bila skromna, le v fazi najvišje morale na terenu se je uspel formirati osmerec s krmarjem. Neodvisna ekipa gobarjev je po večurnem tavanju po gozdu s seboj prinesla bogato bero. Prazno pločevinko kolesarskega piva, stegnjenico srnjaka kapitalca in 43 klopov.

Veslanje enojca s krmarjem

Bogata bera

Med pripravo tega Fast Fooda so se v okolici formirale ekipe kot recimo Brezdelneži™, Zdolgočasena Berta™, Položni Športniki™ (avi 7.8MB), Rdeči Programerji™, Angeli Hmelja™, Sabljaška Sekcija™, Debatni Krožek™ in drugi… Počeli so pač, kar takšne skupine najraje počnejo. Manjkala pa seveda ni povratna tekma Programerji vs. Dizajnerji. Tekma je -logično- potekala okoli kandelabra. (avi 8MB)

Hmmmm...

Konstelacija

Po dobrih štirih urah je bila osrednja gurmanska specijaliteta pripravljena. Pri tovrstnem Fast Foodu pač ne gre hiteti. Iz cerkniškega zdravstvenega doma je pred tem redno prihajal rešilni avto in odvažal najbolj lačne na introvenozno hranjenje, ter pomagal k sebi omedlevičnim lakotnikom. Preživeli so razigrano in presrečno zaplesali kulinarično polko okoli kuharja in kotla.

Horuk...

Ooooj Šumadijo moja...

Po obilni večerji, ki je mimogrede bila vrhunska (kljub skepsi nekaterih opazovalcev), se je začelo počasi mračiti. Dogajanje je v začetni fazi sledilo z nekakšnim ustaljenim in s pravno državo uzakonjenim redom, a noč ima svojo moč in premoč. Čeprav jo je jubilejna torta nameravala zvabiti v kozji rog se ni prepustila s smetano namazanim limanicam.

Mmmm, dobro je...

Kaj 1 000 000?

Proti polnoči, ko dobivajo demoni vse bolj resen obraz pa se je začelo. Najprej ekipa hitrih, strašljivih, nepredvidljivih in na hece vrženih Painterjev™ (avi 20.9MB). Potem 3Dsestre™ (avi 2.9MB), nato plesalci in nenazadnje Ninje. Le-te so še posebej shrljivo zaznamovale celoten dogodek v mračnih, s polhi naseljenih notranjskih gozdovih.

Matej painta...

Brezglavo norenje

Ko so odvisniki od Interneta s svojimi neumnimi izgovori zapustili prizorišče, se je pa peklenšček strgal z verige. Najprej droga. Vspostavili smo namreč internetno povezavo sredi hoste in vsi po vrsti prejeli svojo dozo odvisnosti. To pa še ni vse.
Ko so najslabotnejši odvijugali v spalnice smo najvzdržljiveži zakurili peč v lovski sobi in se nekaj ur obešali po trofejnih jelenjih rogovih, nagačenih glavah divjih prašičev in bojda tudi pulili kremplje nagačenemu risu. Pisec tega teksta se tega detajla sicer ne spomni, spomni pa se, da je ris prav prijazno predel.
Seveda smo debatirali, se veliko zmenili in si obljubljali stvari, ki se jih žal kolektivno ne spominjamo prav dobro.

Hitro tipkaj madonca...

Oooo ti peklenšček ti...

Jutro je prišlo prekmalu. Za nekatere jutro sicer sploh ni prišlo, saj so dobršen del noči prebedeli zaradi huronskega smrčanja vsaj treh ključnih akterjev tega 3Dsrečanja. Kavica, norčevanje drug iz drugega, osvežilni napitki v enormnih količinah, golaž s polento kajpada in generalno čiščenje koče ter okolice v približni izmeri 5 hektarjev.
V predpisanem roku smo uspešno izvedli primopredajo objekta lastnikom. Povzročena škoda? Zlomljeno toporišče sekire. Je to vse?
Ja!
No, če zanemarimo tiste krempeljčke zaščitene mačke in pa nekaj konjskih fig pri balinišču…

Se bova že doma zmenila...

Popotnica za domov


Več dokazil o dogajanju si pretočite iz naslednjih linkov:
Fotografije 1 (17MB)
Fotografije 2 (3.2MB)
Fotografije 3 13.2MB)
Fotografije 4 (10MB)
Fotografije 5 (7MB)
Filmi 1 (29.2MB)

Avtorji fotografij in posnetkov so: Gandy beli, nini, benjamin, Dlovas,david, mrpiagg...

Codec Morgan M-JPEG za ogled filmov.

Kot ste verjetno opazili v celotnem poročilu nismo omenjali nikogar poimensko. Iz enega in edinega preprostega razloga. Ker smo vsi funkcionirali kot velika družina in družno ter prijateljsko delovali (šmrc…).

Edini akter dogodka, ki ga posebej omenjamo in izpostavljamo je joco. Forum administrator, ki je nosil večinski delež in breme organizacije tega srečanja.
Zato mu ekipa 3Delavnice podeljuje Diamantno 3Dzvezdo za hrabrost in posebne zasluge pri razvoju naše skupnosti. Joco iz vsega srca ti hvala.
Dobro ga rendraš…[prstgor]


Na naslednje snidenje

3DTeam
 


 Batiushka

Pošlji E-mail Pošlji u2u Pošlji ICQ sporočilo
Poslano: 21.09.2003 ob 19:32
Hudo! Pridem. Prevoz? Bom že koga prisilil

what about wooden katana

Fight using all your straights 


 filip

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 21.09.2003 ob 19:53
Prijavljeni:

Ninja_ASSN + 1
Batiushka
filip
joco
tom
david
Dirkac
RoJa
matej@arxel + 3
HitMan
m.@rt.ha
dlovas
GrungeX
andmaj88
mrpiagg
PRiMoZ
dENethor
Matt
[c]artman
Cazy
• Primoz (Slo-tech)
namors + 1
nini
AlBundy
Warhawk
DeadKid
Aries
Grossbruder + 1
benjamin
jab
j3st

[ Ta komentar je spremenil filip, 26.09.2003 ob 15:33 ]


...I get to work with models every day... 


 matjazvn

Pošlji u2u
Poslano: 21.09.2003 ob 20:14
je kdo s štajerske ? :) i need a ride

and posvet s starimi če me pustijo

Quod me nutrit, me destruit 


 matej@arxel

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 21.09.2003 ob 20:22
Jaz pripeljem plato Laskega piva (tavilkega). Dejmo se malo organizirat pa naj napise vsak, ki misli kaj nosit da zadevo uskladimo a. Da ne bo potem 30 komadov nosilo pivo eden bo pa prinesel liter sladoleda. Jest vam dam 5000 v dobro zdej me pa ponucejte.

  


 [c]artman

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 21.09.2003 ob 20:54
kdo bi bil tako prijazen pa me pobral recimo v ljubljani? bi res rad prišel pa nimam prevoza. mu plačam pir...pliz pliz pliz
res bi bil zlo vesel

  


 Gandy beli

Pošlji E-mail Pošlji u2u Pošlji ICQ sporočilo
Poslano: 21.09.2003 ob 22:46
ninja:
a je tist + 1 mišljen zame?

a pol boš peljal?
štej zravn mene pa cartmana pol.

  


 Ninja_ASSN

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 21.09.2003 ob 23:16
Gandy: kwa??? Tist ni misljeno zate... tist je misljen kot se en moj kolega najverjetneje, ce bo uspel priti. Ti se bos ze sam prijavil filipu na mail... kar se pa zicev v avtu tice, so pa ze vsi zasedeni, kdor se je pac javil meni osebno (razen ce ne bo kdo odpovedal). Tk da ne mors ti rihtat kdo se bo z mano peljal

Pri meni imajo rezervirane sedeze:
- kolega
- Cazy
- david
- Gandy
- moja malenkost za volanom

Ce kdo od zgoraj nastetih odpove, pa objavim nov razpis za prosta mesta...

[ Ta komentar je spremenil Ninja_ASSN, 21.09.2003 ob 23:16 ]


  


 HitMan

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 21.09.2003 ob 23:28
A lahk vprašam kdaj se to dogaja v soboto?
Od-do???
Ful bi prišel, sam mam ravno koncert takrat (zvečer).
Aja, a je mogoče Ivančna gorica kje blizu tega kraja, kjer se bo dogajalo srečanje?

  


 Gandy beli

Pošlji E-mail Pošlji u2u Pošlji ICQ sporočilo
Poslano: 21.09.2003 ob 23:31
ninja ok ql..
aja ni mi blo ravn jasno kaj pomeni tisti +1.

  


 byla

Pošlji E-mail Pošlji u2u Pošlji ICQ sporočilo
Poslano: 22.09.2003 ob 02:06
u mater, ce bo pol tolk folka kot zadnjic, bo zakon. Sam najbrz bo ene 3x vec. Torej... hmm... 150 ljudi?

Raziskave kazejo da je 73% vseh statistik napacnih. 


 dlovasPošlji u2u
Poslano: 22.09.2003 ob 02:33
150? hm... osebno bi bil vesel tako visoke udeležbe - vendar sumim, da nas bo tolk. Vsaj ves čas ne...

  


 grungeX

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 22.09.2003 ob 08:04
Ok, kdo gre iz LJ?
Prispevam plato pira ... ;)

Komaj čakam!!!

  


 namorsPošlji u2u
Poslano: 22.09.2003 ob 10:09
Tokrat moram najti časa, da se oglasim in pripeljam 25 litra vina. Upam, da ga bo kdo pil. Kajti ko tako berem ste bolj navdušeni nad platoji piva. Vendar predvidevam piva. Rajši mi prej povejte če neboste pili vina. V primeru če ne bom še sam pripeljaj kakšen plato.


  


 matjazvn

Pošlji u2u
Poslano: 22.09.2003 ob 10:24
hm.. nobody from štajerska ? :|

2 bad

Quod me nutrit, me destruit 


 DeadKid

Pošlji E-mail Pošlji u2u Pošlji ICQ sporočilo
Poslano: 22.09.2003 ob 10:37
Jazbi se verjetno upodobil le če bo prevoz (in pa če bodo Oča™ in Mati™ pustili).

  


 DirkacPošlji u2u
Poslano: 22.09.2003 ob 11:28
namors, mislim, da se nekateri vina ne bodo branili. Jaz sem eden izmed njih.

  


 PRiMoZ

Pošlji u2u
Poslano: 22.09.2003 ob 13:18
pol sma z Drikačem že dva

  


 Sigmund

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 22.09.2003 ob 15:03
ya mejte se dbest sej ne dvomm da bo noro, jz mam lih takrat nek rojsndan 3dnevni pa bom tokrat žal izostal!

  


 SamoPošlji u2u
Poslano: 22.09.2003 ob 15:17
Jaz peljem iz LJ naslednje ljudi.

Matt
grungeX
[c]artman


[ Ta komentar je spremenil Samo, 22.09.2003 ob 16:13 ]


  


 Some1Else

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 22.09.2003 ob 19:02
sounds kool. ce gre kdo mimo velenja/celja/ljubljane in ma kak zic fraj nej mi poslje u2u in mi srce napolni z veseljem..

  


 Skorc

Pošlji u2u Pošlji ICQ sporočilo
Poslano: 22.09.2003 ob 20:31
ja jst bi su takoj zravn, sam rabm prevoz iz Ljubljane, tko da ce je se kak zic prost se priporocam(sm iz okolice galjevice->vic-rudnik)

[ Ta komentar je spremenil Skorc, 22.09.2003 ob 20:33 ]


  


 AleksPošlji u2u
Poslano: 22.09.2003 ob 22:43
šment no.. pa glih ko bom na maturancu bo miting Nč.. v jok, na drevo pa upat d bo kmalu spet kj organizirano Vsi k pa boste šli pa užiwite.. pa ker lahk še kšno flaško laškega namest mene exne

  


 PRiMoZ

Pošlji u2u
Poslano: 23.09.2003 ob 11:09
Jz grem na pot iz Slovenj Gradca, verjetno imam še kak sedež fraj, vam pa točno povem v četrtek.

  


 andmaj88Pošlji u2u
Poslano: 23.09.2003 ob 12:50
Jaz grem iz Lj. ter imam še tri proste sedeže v avtu.

Toda !
Preden kot vsi fantje navalite na prevoz. Vedite :
Lady"s First !

  


 joco

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 23.09.2003 ob 13:30
Jst peljem sebe + 1, toma in Skorca.

In order to ask a question you must already know most of the answer. 


 jackec

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 23.09.2003 ob 20:49
Jest pa ne upam jit...

  


 [c]artman

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 23.09.2003 ob 21:29
jackec ma da greš...bomo mal fotkal lejga!

  


 mikko

Pošlji u2u Pošlji ICQ sporočilo
Poslano: 24.09.2003 ob 13:11
nekateri pa gremo na sk8sešen...

  


 nini

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 25.09.2003 ob 10:25
Ravno sem potrdila svojo udeležbo. Jaz štartam iz Brezovice pri Ljubljani in sem pripravljena prepeljati še ene 2 osebi. U2U za nadaljne dogovore.

  


 namorsPošlji u2u
Poslano: 25.09.2003 ob 13:47
Po spisku sledeč ni takšnega navala, da bi lahko bila gužva, Tako, da se ljudje okrog Begunj ne rabojo izseliti, da bi nam naredili prostora.


  


 Cazy

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 25.09.2003 ob 15:43
a boste prnesl ksno zogo za fuzbal al pa ksne podobne rekvizite? Ce bomo ze nekje v naravi mislm da se spodob odigrt en fuzbal al pa kj podobnga..

Za katane je blo pa itq ze zdavnej receno da jih lastniki prinesemo s sabo..

  


 grungeX

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 25.09.2003 ob 16:10
Eno vprasanje:

A ma kdo namen prespat tam? Ce, potem nej kdo vzame kaksen sotor.

Dlovas: midva bova ziher ostala do naslednjega dne? Pa za jocota sem tud preprican...kaj pa ostali??

  


 doen_vfx

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 25.09.2003 ob 16:19
šmrk...šmrk...

pa tk sm hotu prit ampak je to pa ž mal predavč za mene... dejte drugič kje bolj v centru slovenije naredit...recimo na letališču pri slovenj gradcu

pa še pozna ura za začetek se mi zdi...

no ja...upam da na naslednje srečanje ne bo treba čakat cel miljon obiskovalcev...

  


 joco

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 25.09.2003 ob 16:25
Grunge, prespalo nas bo kar nekaj. Spalke so obvezne, kak šotor tut ne bi škodil

doen_vfx, pozno? Sej lahko prideš že ob enih, bo že cela ekipa tam :)

In order to ask a question you must already know most of the answer. 


 joco

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 25.09.2003 ob 16:26
Cazy, dej prines fuzbal žogo

Al pa kdo drug, ma kdo?

In order to ask a question you must already know most of the answer. 


 [c]artman

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 25.09.2003 ob 19:36
no jo jz prinesem k brez nje ne morm
torej, žogo mamo.

  


 PRiMoZ

Pošlji u2u
Poslano: 25.09.2003 ob 19:46
Jz grem iz slovenj gradca, imam še 1 sedež fraj. Prespim tam, v nedelo se pa vrnem sam do LJ.

  


 DeadKid

Pošlji E-mail Pošlji u2u Pošlji ICQ sporočilo
Poslano: 26.09.2003 ob 08:21
Count me in!Jaz pridem z nini!!!

  


 DeadKid

Pošlji E-mail Pošlji u2u Pošlji ICQ sporočilo
Poslano: 26.09.2003 ob 10:18
Hehe...Končno bom lahko povrnil brco v jajca ;)

  


 mrpiagg

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 26.09.2003 ob 10:40
deadkid

  


 grungeX

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 26.09.2003 ob 11:03
Filip = Kej novga okol name tag-ov?

  


 david

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 26.09.2003 ob 11:35
pa za odbojko zogo nej en prnese prosm lepo ...

dok je nama nas ... 


 filip

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 26.09.2003 ob 12:08
Hude skrbi okoli name tagov grungeX

Z alkoholnim flumastrom na levo rokco si jih bomo napisal...

Razen če imaš boljšo rešitev...


Tudi mreža za odbojko bi bila potrebna, pa nekaj metrov vrvi, da se naimprovizira...

[ Ta komentar je spremenil filip, 26.09.2003 ob 12:10 ]


...I get to work with models every day... 


 grungeX

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 26.09.2003 ob 12:11
matr, ?e bi prej vedel bi jih spedenal. ej mi povej, a lahko zrihta? vsaj priponke, pol bi lahko printe naredil. No. dejva prek u2u tole

  


 DeadKid

Pošlji E-mail Pošlji u2u Pošlji ICQ sporočilo
Poslano: 26.09.2003 ob 12:26
name tagi...zakon!

Ej a prnesem 3d-bokserce pa 3d-dekico s sabo?

  


 jab

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 26.09.2003 ob 12:29
Prijavljam eno osebo.

Ponujam prevoz iz Ljubljane (avto, bencin in cestnina), kandidati pa naj majo kak prispevek za žur v katerikoli obliki s seboj.

Mam cel avto prost. Med sopotniki naj bo vsaj eden z izpitom, ki ne pije, ker nudim vožnjo v eno smer, nazaj pa bo bolj varno, če bom pripeljan.

U2U, mail


Delam samo za slavo in denar. Rajši to drugo... 


 DeadKid

Pošlji E-mail Pošlji u2u Pošlji ICQ sporočilo
Poslano: 26.09.2003 ob 12:54
Zdejle bral listo in opazil da bo Lord Flamer tud tam bil.

finnaly I shall meet the one I need to bow to :)

  


 DeadKid

Pošlji E-mail Pošlji u2u Pošlji ICQ sporočilo
Poslano: 26.09.2003 ob 15:13
samo 36 nas bo? Dejm večjo udeležbo fantje in dekleta!!

  


 Janes

Pošlji u2u Pošlji ICQ sporočilo
Poslano: 26.09.2003 ob 15:30
Jas bom 37! Rabil bi pa 1 prevoz iz Ljubljane, sorry jab, js bi tut piv, če ne bi tebi reku za prevoz.

  


 HitMan

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 26.09.2003 ob 16:07
Mi je zlo žal, ampak mene lahko odštejete...
Mam glih koncert v Ivančni Gorici jutr.
Sori. Drugič.

  


 joco

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 26.09.2003 ob 23:29
Vreme bo po vsej verjetnosti lepo, a v tistem delu Slovenije zna bit mraz kar oster, zato ne pozabite na tople nogavice, rezerven pulover in vetrovko, če boste prespali pa še spalno vrečo.

Če se morda izgubite, pokličite na telefonsko številko, ki je napisana zgoraj med navodili (041 521 888) v primeru nedosegljivosti pa na 041/519-269.

In order to ask a question you must already know most of the answer. 


 Skorc

Pošlji u2u Pošlji ICQ sporočilo
Poslano: 27.09.2003 ob 01:31
filip mene si pozabil napisat med prijavljenimi

  


 Gandy beli

Pošlji E-mail Pošlji u2u Pošlji ICQ sporočilo
Poslano: 27.09.2003 ob 09:03
folk neki me še zanima;
a bo kdo peljal do lj al pa kranja pol zvečer??
ker jst ne bi prespal...zarad tastarih k mi morijo...
drugač se pa z ninjo peljem dol.

lp!

  


 jab

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 27.09.2003 ob 11:01
Gandy beli
lahk pelješ ti.
Tud za v Kranj ti posodim avto...

Delam samo za slavo in denar. Rajši to drugo... 


 Janes

Pošlji u2u Pošlji ICQ sporočilo
Poslano: 27.09.2003 ob 12:05
Let"s Rock!!!

  


 Cazy

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 28.09.2003 ob 01:45
[SWOOSH]
ONE PARTY...
filip: "pridte na 3d piknik.."
[SWOOSH]
...ONE GOOLASH...
david: "obvestilo, gulaz bo cez 3,8 minute gotov.."
[SWOOSH]
...60 PEOPLE...
Cazy: "pizda jst sm ze tolk lacn.."
[SWOOSH]
..WHEN WILL THEY EAT???..
"random nick": "kdaj bomo jedl???"
[SWOOSH]
...THIS FALL IT WILL CHANGE YOUR LIFE...
batjuska: "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..."

ZAKON STE!!!!!! slika

p.s. MrtvoDeteTM oz. any1else (not s1e!!!) a loh kle napises(te) ime unga komedianta

[ Ta komentar je spremenil Cazy, 28.09.2003 ob 01:48 ]


  


 DeadKid

Pošlji E-mail Pošlji u2u Pošlji ICQ sporočilo
Poslano: 28.09.2003 ob 10:30
Pablo Francisco

  


 Cazy

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 28.09.2003 ob 12:32
Uceri sm tm pozabu ene par CDjev (ene 2 od The Rootsov, sticky fingaz - black trash vem da je biu tut umes, pa The Streets - Original pirate material, Looptroop 2 CDja se mi zdi..) k so bli pr racunalniku, ce se komu slucajno sanja kaj se je zgodil s temi CDji nj mi pls sporoci, ker jih pogresam ..

p.s. DeadKid tnx.

  


 DeadKid

Pošlji E-mail Pošlji u2u Pošlji ICQ sporočilo
Poslano: 28.09.2003 ob 12:41
Sicer bom pa čez deset minut zadevo jez uplodal na svoj server tko da ti nou treba dl-jat prek mule in podobnih 8prepočasno)

  


 joco

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 28.09.2003 ob 13:25
Cazy, ene cd-je smo najdli ja. Mislim da jih ma filip?

Drugač pa, zakon ste itak vsi!!! Upam da bo še več takih druženj. Sicer pa bo itak še poročilo, pa bomo lahko komentirali...

In order to ask a question you must already know most of the answer. 


 [c]artman

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 28.09.2003 ob 14:37
ma folk carji ste kaj nej rečm. vse je blo zaston (me mal vest peče) pa žurka je tud sekala itq...sam mal prehmal sm jo sitsnu domov
komi čakam nasledn event

  


 VrvyPošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 28.09.2003 ob 17:36
jooooooooooo, jst pa vse zamudu

  


 dlovasPošlji u2u
Poslano: 28.09.2003 ob 19:45
(pir+vino+rum+whisky+tobak+g[cenzura]a+Golaž ---> MIAAAW!) -

oglasil se bom raje mal pozneje oz. verjetno jutri, ko se situacija v različnih organih (predvsem možganih) popolnoma stabilizira. Vsi, ki imate fotografije z dogodka v digitalni obliki, pošljite čimprej ( v paketih, manjših kot 10 MB) na mrpiagg@3delavnica.com

miaaauwww

BTW ta skrivnostni možakar nevarnega videza se je pokazal v ozadju ene izmed fotografije po uporabi funkcije Auto Levels v Photoshopu

WTF ???


// mrpiagg -> mail je na domeni .com mrpiagg@3delavnica.com

[ Ta komentar je spremenil mrpiagg, 01.10.2003 ob 10:45 ]


  


 Grossbruder

Pošlji u2u
Poslano: 28.09.2003 ob 20:23
oh


my


god

Prekomerna uporaba klicajev je znak bolnega uma. 


 [c]artman

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 28.09.2003 ob 20:25
damn! *G*

  


 Venta

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 28.09.2003 ob 20:39
Ata Pehta!!

  


 david

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 28.09.2003 ob 22:57
cazy, gros je reku 3.8 minute, ne jest :)

pablo francisco can be found here (70 M) ...

dok je nama nas ... 


 jab

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 28.09.2003 ob 23:12
Organizatorjem:

Delam samo za slavo in denar. Rajši to drugo... 


 nini

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 28.09.2003 ob 23:49
Ql je blo, definitivno ena za organizatorje


še predlog za naslednji žur: sneg, koča, kepanje, golaž 2.0, kepanje,...

[ Ta komentar je spremenil nini, 28.09.2003 ob 23:50 ]


  


 david

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 29.09.2003 ob 00:19
nini, prva si na spisku za omauzat!

dok je nama nas ... 


 byla

Pošlji E-mail Pošlji u2u Pošlji ICQ sporočilo
Poslano: 29.09.2003 ob 01:22
MA bi lahko en tak zur organiziral recimo nekje v blizini Aucklanda? Tud Syndey bi bil kul. Da ne bo samo v sloveniji, ker sej veste, ne mormo vsi do notranjske prou easy pridt. .

Aja a lahko prosim nekdo tole skipto postima ker predvidedam, da malce cudno deluje na mojem Atariju. Tud dvomim, da zadeva funkcionira na Spectrumu....

Aja, pa zakaj niste zurke v zivo preko satelita predvajal? Pa zakaj niste kaksnega benda najel, da bi muska bla v zivo? Pa zakaj niste kupil ene 20 kompjutrov, da bi lahko v mrezi renderiral? Pa zakaj v neposredni blizini ni blo zastonj hotela, da bi lahko prespal?

Hehe, mal kiwi humorja, ne resno jemat!

KJE SO SLIIIKEEEE?????

Zakon ste!


Raziskave kazejo da je 73% vseh statistik napacnih. 


 grungeX

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 29.09.2003 ob 07:58
Fantje tole ste dobr zrenderiral! Renderiral smo neskoncno dobro.

Hja ni kej, tole mormo naslenje leto ponovit in res Svaka Cast organizatorjem za nepozabno srecanje.

Se tipkamo!

  


 DeadKid

Pošlji E-mail Pošlji u2u Pošlji ICQ sporočilo
Poslano: 29.09.2003 ob 09:06
Hehe...
Ej blo je lepo, sam ti pa še približno 2000 ostalih 3delavničarjev je manjkal 8mislim da bi blo sicere premal golaža pa torte za vse ;)

  


 namorsPošlji u2u
Poslano: 29.09.2003 ob 09:22
Lahko rečem samo UAU. Bilo je feist.
Res je, da sem prizorišče zapustil prej kot načrtovano.
Se vidimo na naslednjem srečanju. Drugače pa se beremo.

  


 DeadKid

Pošlji E-mail Pošlji u2u Pošlji ICQ sporočilo
Poslano: 29.09.2003 ob 09:49
Byla slike bojo...Nekaj % jih že mam doma...
Sam ta najboljših pa ni (tiste ka jih je umetniško Gandalf The White (znan tu kot Gandy Beli) zajel za kasnejšo konzumacijo 3delavničarjev. Zanima me če je kdo golažod blizu slikal.

  


 grungeX

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 29.09.2003 ob 10:11
Heh, benjamin je fotkal dispozal of gola?. Hmm, zelo graphic je blo. Nekaterim je kr dvigln. Da o soundu ne govorim ...

Aja pa ?e to:

TRADICIONALNA NOGOMETNA TEKMA
programerji VS oblikovalci
_______________________________

Letos sicer v zelo skrceni postavi 4 na 4 a vseeno zelo zanimivi tekmi. Po zelo trdnem vodstvu oblikovalcev 3:0 je po menjavi na obeh straneh pri?lo do preobrata v korist programerjem in tako zaklju?ili tekmo z izzidom 5:3.

Kaj naj re?em, so si zaslu?ili ker smo jih (designerji) lansko leto nasral, letos pa je bilo fer , da se naslednje leto zopet dobimo in designerji opravimo kreativno nalogo kakor je treba.

poro?a grungeX

[ Ta komentar je spremenil grungeX, 29.09.2003 ob 10:15 ]


  


 benjamin

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 29.09.2003 ob 10:17
bilo je fenomenalno, seveda

glede fotk pa lahko obljubim se kaksen pogled na "nevarnega mozakarja", "dispozal golaza" in se kaj..
vse to in se vec, ko mrpiagg zbere vse fotke ..

  


 DeadKid

Pošlji E-mail Pošlji u2u Pošlji ICQ sporočilo
Poslano: 29.09.2003 ob 10:32
yepi...yepi yepi yepi yep...

//dodal v popravku -
yepi...yepi yepi yepi yep... - a slučajno ve kdo kaj sem s tem hotu povedat ker jest se ne spomnem da bi jaz to bil objavivši...

[ Ta komentar je spremenil DeadKid, 29.09.2003 ob 11:14 ]


  


 dlovasPošlji u2u
Poslano: 29.09.2003 ob 12:04
"...Pa zakaj v neposredni blizini ni blo zastonj hotela, da bi lahko prespal"

Hehe byla - vem, da je bilo mišljeno kot hec - vendar smo tokrat poskrbeli tudi za to možnost - v koči je bilo poskrbljeno za cca 20 ležišč - za nočni entertainment pa smo s skupnim smrčanjem na izmeno poskrbeli nekateri člani ekipe (predvsem filip, joco in moja malenkost) - na veliko veselje ostalih, predvsem andmaja88, ki je spal z glavo na prenosnem računalniku . Tako, da smo najbolj ustrajni zapustili lokacijo komaj v nedeljo okrog 12. ure, po obilnem zajtrku na osnovi ostankov Golaža™, Torte™™ in ostalih dobrot ter športni rekreaciji v obliki pospravljanja.

Tokrat sem ponovno še posebej vesel, ker sem spet imel priložnost prvič spoznat nekatere 3Delavničarje v živo (napr. namors, Gandy beli, warhawk, matel@arxel...) in ponovno srečati nekatere, ki jih sicer že poznam, vendar jih srečam predvsem na portalu (naprimer grungex, Skorc, dodoTheKnickers, nini ipd. ). Pogrešal sem predvsem člane ekipe, ki so se opravičeno alči neopravičeno izognili udeležbi (Sigmund, nazz78, bvigec, Vrvy, G...)

[ Ta komentar je spremenil dlovas, 29.09.2003 ob 13:05 ]


  


 dlovasPošlji u2u
Poslano: 29.09.2003 ob 12:16
Cazy - zdaj sem komaj prebral tistle zgoraj ---> ("ONE MAN..." .

tisti, ki niso bili zraven, se najbrž sprašujejo WTF

  


 filip

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 29.09.2003 ob 12:32
No, kot se je dalo predvidevati, so se že začele širiti nepreverjene trač zgodbice, fotomontaže in podobna komprimitiranja s strani nekaterih udeležencev dogodka naperjena proti drugim udeležencem.

Še bo tega, ne bojte se....

ps
Jutri zvečer lahko pričakujete popolno poročilo s foto in video reportažo...

...I get to work with models every day... 


 DeadKid

Pošlji E-mail Pošlji u2u Pošlji ICQ sporočilo
Poslano: 29.09.2003 ob 12:34
Veliko obvestilo. Sicer nevidno z prostim očesom a odlrito kameri smo ugotovili da filip spade med pilife nam zelo nevarno vrsto!

Tukaj lahko vidite da je temu res tako! Lahko se torej zhvalimo anonimnemu fotografuki je zadevo posredoval naprej. Sedaj se mora v Mexicu skrivati pod imenom Costanza El Toro Que Pasa Maraelo.

Hvala anonimni fotograf.

Predno pa kliknete na sliko vam moram pilifa opisti :
To je humanoidno bitje jako podobno nam vendar brez oči, nosa, ust in ušes. Ker je pogled grozen priporočam ogled mlajšim od petnajst let v spremstvu staršev.

[ Ta komentar je spremenil DeadKid, 29.09.2003 ob 12:42 ]


  


 DeadKid

Pošlji E-mail Pošlji u2u Pošlji ICQ sporočilo
Poslano: 29.09.2003 ob 14:19
Po ogledu fotografij prejšnjega leta sem ugotovil da sem tudi sam delno pilif.
Fotografija se najde tu.
Sedaj sva že dva. Me zanima če je še kdo tuk ki deli mojo kri...

[ Ta komentar je spremenil DeadKid, 29.09.2003 ob 14:37 ]


  


 Cazy

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 29.09.2003 ob 15:35
grungeX designerji smo v vecerni tekmi zmagal 10:0!!! Pol k je davidu padla morala (:P) in sm "mogu" jst it brant programersko cast (z osnovami PHPja!!!) je blo pa 5:3 (se mi zdi), tko da mislm da smo designerji, ne sam fizicno ampak MORALNO, ubil programerje v fuzbalu.. sam tolk..

nini ti si genij!
Predlog: Naslednje srecanje - pozimi na pohorju (da na svoj racun pride tut 3Dstajerska) s sneznim dogajanjem in veleslavnim GoolashTM-om v.2..

dlovas

filip kdaj bi loh dobu CDje?

  


 filip

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 29.09.2003 ob 15:52
Cazy kadarkoli po 16 uri.
Mal bo problem z Jesenic prlaufat ane.
Mogoče ti jih pa lahko kdo pripelje, ko bo v Ljubljani oziroma Trzinu hodil.

Jaz tvojih CD-jev itak ne morem poslušat....


...I get to work with models every day... 


 david

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 29.09.2003 ob 16:39
cazy, ti se kr tolaz :) sm sou raj prej stran, preden bi se batjuski kej zgodl ... glezenj mam se zdej zatecen, tko da, nasledn fuzbal prot batjuski bo, vsaj kar se tice obrambe, rokometno obarvan z moje strani

dok je nama nas ... 


 Batiushka

Pošlji E-mail Pošlji u2u Pošlji ICQ sporočilo
Poslano: 29.09.2003 ob 17:50
A je mogoče kdo spravil risbe? Mislm mojo risbo, ki je obstala na eni izmed miz?

Fight using all your straights 


 DeadKid

Pošlji E-mail Pošlji u2u Pošlji ICQ sporočilo
Poslano: 29.09.2003 ob 17:57
Možno da je končala pr Gandyu....
Seveda le v primeru da si risl na papir ki je bil čisto zraven moje mapce ;)

  


 Skorc

Pošlji u2u Pošlji ICQ sporočilo
Poslano: 29.09.2003 ob 21:08
ahh ja, bilo je super , vendar sem se mogel naslednji dan nafilat svoje batarije, ker zvecer zaradi smrcanja nekaterih clanov, v koci nisem prov dobro spal(hehe nisem bil edini ).

Drgace ninina ideja glede zimskega piknika je ql, ceprov nebi blo napacn ce bi organiziral se kak pred bozicni/novoletni zur/srecanje

Skratka bli ste face, tko da se ze veselim naslednjega srecanja

  


 DeadKid

Pošlji E-mail Pošlji u2u Pošlji ICQ sporočilo
Poslano: 01.10.2003 ob 07:38
filipu pa še eno diamantno zvezdo za dobro spisano poročilo!

  


 Ninja_ASSN

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 01.10.2003 ob 08:40
Se filmcke zloudam pol pa v solo... odlicno spisano kakopak, in vse pohvale joco-tu (ter tudi vsem ostalim akterjem)

  


 RoJa

Pošlji E-mail Pošlji u2u Pošlji ICQ sporočilo
Poslano: 01.10.2003 ob 09:47
Najprej pohvala in čestitke vsem organizatorjem, spet ste vse odlično pripravili in izpeljali. Imela sem se lepo, kot že dolgo ne. Joco tvoj golaž je bil odličen, čebula pa tud . Filip lepo pripravljeno poročilo, ravnokar vse prebrala, pregledala vse fotke in filmčke, lepo podokumentiran dogodek, ni kej.
Resnično ste zakon vsi, kar tako naprej.

www.rot.si 


 mrpiagg

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 01.10.2003 ob 10:54
Ce kasnmu ker filmck ne dela, potem rab tole ... morganov codec za m-jpeg .. butast cannon A60

drugac pa upam da kmal dobite se ostale muvije, ker jest mam se 4 svoje doma na disku, samo jih morem posvetlit

vsekakor je bla zurka na nivoju

  


 joco

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 01.10.2003 ob 11:21
Največja zahvala gre vsem obiskovalcem in pa seveda vremenu, ki nas ni pustilo na cedilu.

In order to ask a question you must already know most of the answer. 


 Gandy beli

Pošlji E-mail Pošlji u2u Pošlji ICQ sporočilo
Poslano: 01.10.2003 ob 17:58
28% procentov je mojih fotk objavljenih...pa me niset napisali med fotografi?!

  


 filip

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 01.10.2003 ob 18:27
Oprosti Gandy beli. Ni bilo spiska pri roki.
Hvala za poslane fotografije vsem...

...I get to work with models every day... 


 Ninja_ASSN

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 01.10.2003 ob 18:33
ha ha... pogledal fotke :) ninja se uspesno skriva in zakriva na vecini njih :)

  


 byla

Pošlji E-mail Pošlji u2u Pošlji ICQ sporočilo
Poslano: 02.10.2003 ob 00:08
uuu mater, kako mi je zal, da sem namesto udejstvovanja pri pikniku raje gulil solske klopi..

Raziskave kazejo da je 73% vseh statistik napacnih. 


 Batiushka

Pošlji E-mail Pošlji u2u Pošlji ICQ sporočilo
Poslano: 02.10.2003 ob 07:20
Špricaj naslednjič, bylaNaslednje leto pa verjetno že lahko prideš?

Fight using all your straights 


 dlovasPošlji u2u
Poslano: 02.10.2003 ob 14:01
mogoče se byla celo že udeleži 3Dkepanja™ ? haha, komaj čakam...

  


 dlovasPošlji u2u
Poslano: 02.10.2003 ob 14:03
Gandy - tvoje fotke ne potrebujejo podpisa zraven - takoj po downloadanju in ogledu sem ugotovil, kateri komplet je tvoj.

  


 [c]artman

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 02.10.2003 ob 14:48
hehe Ninja jz te mam pa na eni fotki k golazh ješ

  


 mrpiagg

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 04.10.2003 ob 11:33
imate nove slikce :)

  


 LA-KATPošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 13.10.2003 ob 00:21
Actualy, im thinking to show up...
to eate a big pile of meat.

Gledam fotke, tale piknik is not bad at all, dobra organzacija.Gosti so primerni, D.J. je prisonten, kuhinja "punom parom" dela.

  


 filip

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 09.06.2004 ob 20:26
Heh...malo sem prelistal ter pogledal nekaj .*avi-jev.

Res smo se imeli super...

...I get to work with models every day... 


 joco

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 09.06.2004 ob 23:53
hehe

In order to ask a question you must already know most of the answer. 


 mrpiagg

Pošlji E-mail Pošlji u2u
Poslano: 14.06.2004 ob 19:18
hoho

  


 

 


 
 

novice | forum | zadnjih 24 ur | učilnica | galerija | natečaji | interni natečaji | borza dela | prireditve | ekipa | uporabniki | pravila | pravila galerije | oglaševanje

copyright 2015 - 3delavnica.com. Vse pravice pridržane. All rights reserved.
Za vse objavljene prispevke odgovarjajo njihovi avtorji
ISSN 1581-0917
info@3delavnica.com